İZMİR / BUCA - Mimar Kemalettin İlkokulu

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ ÇİMEN OKUMUŞ 'RHYTHM OF ENGLISH' ETWINNING PROJESİNDE

Peki nedir Rhythm of English projesi?

05-10-2021

Rhythm and music are parts of our lives. Even if we are not aware of it, life and foreign language learning also have a rhythm. Studies will be carried out to make our students realize that idea. It is aimed that our students learn English with songs and have fun, and develop their musical ear and sense of rhythm. We will share the most popular and favourite songs used in language learning at an early age. We will enable our students to be active by placing action songs. We will try to contribute to the emotional, cognitive, language and psychomotor development of children through singing, dancing, and learning. All works on music and rhythm will be delivered to large audiences through collaborative works.

Ritim ve müzik hayatımızın bir parçası. Farkında olmasak da, hayat ve yabancı dil öğrenme de bir ritim aslında. Öğrencilerimizin bunun farkına varması için çalışmalar yürütülmekte. Öğrencilerimizin şarkılarla İngilizce öğrenmesi,eğlenmesi , müzik kulaklarını ve ritim duygularını geliştirmeleri amaçlanmaktadır.Biz erken yaşlarda dil öğreniminde kullanılan en popüler ve sevilen şarkıları paylaşacağız. Öğrencilerimizin hareketli şarkılarla aktif olmalarını sağlayacağız.Şarkı söyleme, dans etme ve öğrenme yoluyla çocukların duyusal, bilişsel ve psikomotor gelişimlerine katkıda bulunmaya çalışacağız.İşbirlikçi çalışmalarla müzik ve ritimle ilgili olan tüm etkinlikler geniş kitlelere ulaşacak.

05-10-2021

Yayın: 05.10.2021 - Güncelleme: 23.01.2024 19:53 - Görüntülenme: 712