İZMİR / BUCA - Mimar Kemalettin İlkokulu

EGÜVENLİK(ESAFETY) BRONZ ETİKETİMİZİ ALDIK

eSafety Bronz Etiketimizi aldık.

eGüvenlik Etiketi nedir?

eSafety Label, 2012 yılında başlatılan bir Avrupa Schoolnet girişimidir. Amacı, Avrupa okullarına ve genişletilmiş okul ekosistemine şunları sağlamaktır:

• Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti
  • öğretmenler, okul başkanları, BİT koordinatörleri ve okul personeli için çevrimiçi bir ortam ve topluluk.

Bu nedenle eSafety Topluluğu, bu katılımcıların etkileşimde bulunmaları, en iyi uygulamaları paylaşmaları, tavsiye istemeleri ve zor vakaları ve bunların nasıl çözüldüğünü paylaşmaları için ideal bir alan sunar.

eSafety akreditasyon sistemi, kullanıcıların üç ana alanla ilgili güç ve zayıflık alanlarını belirlemek için bir dizi kritere göre okullarının çevrimiçi güvenlik seviyelerini değerlendirmelerine olanak tanır: altyapı, politika ve uygulama.

Daha fazla bilgi için tıklayınız..

14-02-202426-01-2024

Yayın: 14.02.2024 - Güncelleme: 14.02.2024 20:37 - Görüntülenme: 68