Ekm

Okulumuzda eş zamanlı olarak 'Bölgesel Düzey 2022 Tahliye Tatbikatı'gerçekleştirildi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kodlama Haftasında kodlayarak kutluyoruz!

Ekm

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kadına yönelik şiddette 5 milyon erkeğe farkındalık eğitimlerinin verilmesini amaçlayan "Kadına El Kalkamaz" Projesi kapsamında gerekli çalışmalar okulumuzda yapıldı.

Eyl

2021 yılında eTwinning faaliyetleri kapsamında İngilizce öğretmenimiz Çimen Okumuş ve öğrencilerimiz tarafından yapılan başarılı çalışmalardan dolayı okulumuz Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Ağu

İngilizce Öğretmenimiz Çimen Okumuş 'Rhythm of English' eTwinning projesiyle Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Öğrencilerimizin İngilizce Öğretmenimizin öncülüğünde Rhythm of English Projesi kapsamında yaptıkları Kodlama Haftası Etkinliklerini içeren e-Dergi

Ock

Öğrencilerimiz Rhythm of English eTwinning Projesi etkinlikleri kapsamında İngilizce Öğretmenimiz Çimen OKUMUŞ öncülüğünde Yeni Yıl Şarkısı söylediler.

Ock

Rhythm of English Projesindeki Action Song yarışmasında öğrencilerimiz İngilizce öğretmenimiz Çimen OKUMUŞ öncülüğünde seslendirdikleri şarkıyla yapılan oylama sonucu 1. oldu. Oy veren herkese sonsuz teşekkür ederiz.

Ock

Rhythm of English eTwinning Projesi ortak ürün çalışmaları kapsamında öğrencilerimiz İngilizce öğretmenimiz Çimen OKUMUŞ öncülüğünde 'Hello to All the Children of the World' şarkısından bir bölüm seslendirdiler.

Kas

Rhythm of English eTwinning Projesi Kodlama Haftası Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz İngilizce öğretmenimiz Çimen OKUMUŞ öncülüğünde bilgisayarsız kodlama çalışmaları yaptılar, pixilart sitesi üzerinde resim yaptılar ve code.org sitesindeki Dans Partisi kodlama kursunu tamamladılar.

Kas

Rhythm of English eTwinning Projesi Dünya Şarkı Söyleme Günü Etkinliği kapsamında öğrencilerimiz İngilizce öğretmenimiz Çimen OKUMUŞ öncülüğünde şarkılar söylediler.

Kas

Avrupa Dilleri Günü kapsamında öğretmenimiz Çimen OKUMUŞ öncülüğünde öğrencilerimiz ilk olarak,farklı ülkelere ait bayrakları boyadılar, bu bayraklardan ve farklı dillere ait selamlasşma sözcüklerinden oluşan bir pano hazırladılar.Daha sonra farklı dillerde 'Merhaba' dediler. Son olarak wordart ile farklı dillere ait selamlasşa kelimeleriyle kelime bulutu oluşturdular.

Ekm

Code Week etkinliklerinde öğrencilerimiz hem öğrendi hem eğlendi. Ayrıca, okulumuz oluşturduğu Code Week etkinliğiyle sertifika aldı. Okulumuzda yapılan sertifa töreninde Okul Müdürümüz Özlem TÖRER etkinlikte yer alıp sertifa alan öğretmen ve öğrencilerimize sertifikalrını takdim etti. Etkinliğimizde yer alan tüm öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve herkese teşekkür ederiz.

Ekm

CodeWeek'de cw21-M6IRa koduyla yerimizi aldık. 25 Ekim'e kadar sürecek etkinliğimizde sınıflarımızda çeşitli bilgisayarlı ve bilgisayarsız kodlama etkinlikleri yapacağız. Dilerseniz siz de kodumuzu kullanarak etkinliğimize katılabilirsiniz.