Mimar Kemalettin İlkokulu

Murathan Mahallesi Türkmenistan Caddesi No16 Buca/ İZMİR
Vizyon
Tüm öğrencilerimizin; eleştirel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden; yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda bilgili katılımcılar olması ; ilgi ve yeteneklerine uygun olarak akademik başarıları yüksek, her türlü spor ve sanat faaliyetlerine, kültürel etkinliklere katılmasını sağlamak ve bu alanlarda başarı kazanmalarını görmek istiyoruz.
Misyon
Biz, Milli Eğitim Temel Kanununun belirttiği genel amaçlar çerçevesinde Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, ulusun insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, insan haklarına ve Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, bunları davranış haline getirmiş, kendini yenileyen, güvenli ve mutlu bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2010-2011: Okulumuz futbol takımı Buca´daki İlköğretim okulları arasında 1. oldu; İlçemizde Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "Cumhuriyet" konulu resim yarışmasında öğrencilerimizden Şeymanur BİLGİÇ 2. olmuştur;"Yeşilev Projesi" ile ilgili resim yarışmasında öğrencilerimizden Zehra BIYIK İzmir İl ikincisi olmuştur; "İzmir" konulu resim yarışmasında öğrencilerimizden Seda Çetinkaya İl birincisi oldu.
08.00-12.55
Ulaşım
Konak´tan kalkan 374 ve İZBAN Şirinyer den kalkan 874 Nolu ESHOT otobüsleri okulumuzun önündeki duraktan; yine Konak ilçe merkezinden kalkan 285 ve İZBAN Şirinyer´ den kalkan 875 Nolu ESHOT otobüsleri de okulumuzun yakınından geçmektedir. EVKA 1-Kemer, Evka 1- Bozyaka, Evka 1- Y.Garaj minibüsleri ile de okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Türkmenistan Caddesi Murathan Mahallesi No: 16 BUCA İZMİR
İl: 7 km İlçe: 5 km
Sportif Etkinlikler
Karate Kursu, Resim Kursu, Akıl ve Zeka Oyunları Kursu,Halk Oyunları Kursu, Ritim Kursu
Proje Çalışmaları
OKULLAR HAYAT OLSUN OKUL SAĞLIĞI BESLENME DOSTU OKUL YEMEKTE DENGE E-TWİNNİNG SINIFLAR OKUYOR OKUL PROJESİ VELİ AKADEMİSİ AİLE EĞİTİMİ PROJESİ
E-TWİNNİNG
Çok Amaçlı Toplantı Salonu.